Blauwe plekken

Gelezen door: lissa de laet (3 boeken)

Het boek is super en ook een beetje droevig want het hoofdpersonage wordt mishandeld. Dat is voor haar niet leuk en als je het boek leest voel je ook mee wat de hoofdpersonage voelt. Het is een boek dat je blijft lezen.

 | Reacties (4)Delen |
4 reacties:
Siene op 21 oktober 2009:
Ik ben in Blauwe plekken begonnen met de overtuiging dat dit genre boek niet voor mij is, maar ik heb mijn mening na het eerste hoofdstuk al herzien. Ik vind het echt een aangrijpend en zeer meeslepend verhaal. Je beseft hierdoor ook dat zulke dingen echt gebeuren op de wereld. Hoewel ik het een zeer mooi boek vond, lees ik toch nog altijd liever andere genres.
galitsien vanmarcke op 1 november 2007:
Het is een bijzonder mooi boek, ook een beetje droevig want ik vind het onrechtvaardig dat mensen hun kinderen mishandelen, in welke situatie dan ook, want ze zijn zelf kind geweest. En nogmaals: ik vind het echt een prachtig boek, zeker een aanrader!
Jolien.vh op 22 februari 2007:
Geweldig boek! Door boeken als deze is kindermishandeling geen taboe meer!
Rebecca op 5 november 2006:
Het boek is een geweldig! Nadat ik het gelezen had wou ik het meteen opnieuw lezen! Een echte aanrader!

Gelezen door: Delfien Schepens (1 boeken)

Het was een schitterd verhaal dat gebsseerd is op waargebeurde dingen. Ik vond het alleen wat jammer dat het einde heel bruusk en open is waarbij je nog duizenden vragen kunt verzinnen. Anders is het een prachtig boek en zeker aan te raden aan mensen die graag waargebeurde verhalen lezen.

 | Reacties (2)Delen |
2 reacties:
lisa op 24 april 2009:
Ik vind het een echt mooi en soms wel aangrijpend boek, ik had echt medelijden met Judith. Zeker lezen dus!
Lola op 24 mei 2007:
Heb dit boek voor school moeten lezen. Echt een heel mooi boek waarin je zo wordt meegesleurd. Ik raad iedereen aan dit boek te lezen. Het lijkt net of je zelf in het verhaal meespeelt en het leest als een trein. Chapeau!