Terugkeer naar Brighton

Gelezen door: Björn Pollentier (10 boeken)

Sedert ik het boek Dodelijk Negatief las van de Britse historische thrillerauteur Robert Goddard, wil ik elk boek van hem gelezen hebben. En gelukkig is deze man een veelschrijver, die elk jaar met een nieuw boek op de proppen komt. In 2004 bracht hij Terugkeer Naar Brighton uit, waarbij een toneelacteur in een wespennest verzeild geraakt. Een constante in de werken van Goddard, is de link met het verleden, die in het heden enige slachtoffers durft te eisen. Zoals alle andere boeken van Goddard, is dit een regelrechte aanrader. Ondertussen is er zelfs al weer een nieuwe Goddard verkrijgbaar; de Junius-brieven. Smullen maar!

 | Reacties (2)Delen |
2 reacties:
ingrid op 23 december 2016:
Robert Goddard is een rasechte verteller. Zijn boeken beginnen als een fait divers maar ontwikkelen zich als thrillers. Eens je aan het verhaal begint, kan je niet meer stoppen. Wanneer je denkt te weten hoe het verder verloopt is er steeds een wending. Anders zou het geen Goddard zijn! Lezen dus.
Ann Horckmans op 31 maart 2007:
Een stevig verhaal, goed opgebouwd en met mooi uitgewerkte sfeerschepping. Wat begint als het verhaal van een doodgewoon acteur die zijn (bijna ex-)vrouw wil helpen bij een schijnbaar klein probleempje, eindigt in een web van intriges en levensgevaarlijke situaties. Een zalig verhaal met onverwachte wendingen. Ik heb ervan genoten.

Gelezen door: nicole van dyck (1 boeken)

Zeer goed boek, ook heel goed geschreven, sfeerschepping en intriges, in gedachten kan je er de beelden bijhalen. Het gaat niet vervelen, de passages volgen elkaar goed op. Dit is een goed boek om mee op vakantie te nemen, er komen ook geen wreedaardige passages in en dat is toch belangrijk voor mij.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: