Vrees het ergste

Gelezen door: Monica B. (38 boeken)

Het 3de boek van Linwood Barclay leest als een trein. Hoofdpersonages zijn Tim Blake & zijn dochter Sidney. Tim is gescheiden en Sid komt maar af en toe bij hem logeren. Zijn leven neemt een drastische wending de dag wanneer zijn dochter spoorloos verdwijnt en wanneer blijkt dat ze nooit gewerkt heeft in het hotel waar ze zogezegd een vakantiejob heeft.

Vanaf dan begint een wanhopige zoektocht van de vader naar zijn dochter. Hoe meer hij tijdens zijn onderzoek te weten komt, hoe gevaarlijker het wordt voor hem en zijn omgeving. Hij komt tijdens zijn speurtocht in contact met een aantal gevaarlijke figuren, de politie keert zich tegen hem en hij ontdekt wat voor zware gevolgen een keuze uit het verleden vandaag heeft.

Een goed boek in dit genre. Het leest heel vlot en verveelt zeker niet. Als je de vorige boeken van deze auteur gelezen hebt, zal je dit verhaal ook best kunnen waarderen.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
anne-marie dewachter op 26 januari 2011:
Vond ik ook weer een schitterend boek, ondertussen ook het volgende gelezen: Never look away. De man wordt steeds beter.

Gelezen door: anne-marie dewachter (1055 boeken)

Weer een geweldig boek van deze auteur. Spannend, de vaart zit erin, je wil gewoon weten hoe het afloopt. Is ook heel goed vertaald, normaal zou ik dit in het Engels lezen, maar het was een cadeautje. Het las echter heel vlot in het Nederlands en dat is helaas vaak wel eens anders.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: sirog (320 boeken)

De ergste dag uit het leven van Tim Blake: de verdwijning van zijn dochter Sydney, die de hele zomer bij hem logeert. Hij ontdekt dat Sydney niet werkt waar ze zou moeten werken. Welke leugens heeft Sydney nog verteld.
Dit is het derde boek dat ik lees van deze schrijver, dus de verwachtingen waren hooggespannen. Het verhaal kent een trage start, en ik was een beetje teleurgesteld in het verhaal. Naarmate het boek vorderde, veranderde ook het tempo, en werd de spanning opgedreven met enkele prachtige uitgewerkte scenes. Hij blijft een vlotte verteller, maar dit boek kon toch niet tippen aan zijn eerste.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: