Vrede zij met u, zuster

Gelezen door: Ivo Moyersoen (4 boeken)

Dit is een hoogstaand journalistiek en literair werk. Zijn werkwijze trouw kruipt Chris De Stoop in de denk- en voelwijze van een vrouw en een man "van bij ons" die evolueren tot zelfmoordterroristen. Een boek dat je bij de keel grijpt en niet loslaat. Dit boek de hoogste prijs verdient. Pas uit sinds 2 dagen.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Ine De Smet op 19 februari 2010:
De boeken van Chris De Stoop heb ik altijd met veel plezier gelezen. Ook deze keer grijpt het verhaal je inderdaad bij de keel. Een auteur om te koesteren.

Gelezen door: anne-marie dewachter (1055 boeken)

De Stoop is een schitterend auteur, die er niet voor terugschrikt heikele onderwerpen aan te brengen. Dat zal zijn journalistieke achtergrond wel zijn, maar hij doet het op een meesterlijke manier. In dit boek maak je kennis met een Belgische vrouw die uit een doorsneegezin komt, niet welgesteld maar ook niet arm. Toch lijkt ze het noorden wat te verliezen en lijkt ze eerst op het rechte pad te komen wanneer ze met de islam kennis maakt. Haar karakter getrouw gaat ze er dan ook helemaal voor, en nog verder dan dat. Heiliger dan de paus, het is nooit goed, welk geloof je ook aanhangt. De Stoop laat je zien hoƩ het kan gebeuren dat zo'n jonge vrouw dan helemaal ontspoort en uiteindelijk zichzelf wil opblazen... Beklijvend...

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: