Kortsluiting

Gelezen door: Sylvie 'T Jonck (1 boeken)

Schitterend, korte hoofdstukjes, makkelijk te lezen en blijft boeiend! Ik vind ze persoonlijk beter dan Aspe...

 | Reacties (2)Delen |
2 reacties:
van speybroeck wendy op 9 september 2006:
Een prachtig boek. Zodanig geschreven dat je je helemaal kunt inleven in de personages. Deflo heeft een unieke manier van schrijven. Een aanrader.
Stefanie Desmet op 6 maart 2006:
Kortsluiting verveelt geen moment! Van de eerste minuut word je meegenomen in een realistische wereld. Drama, moord, spanning en speurwerk zijn de ingredi├źnten voor dit boek. Vanaf het moment dat de baby wordt ontvoerd ga je samen met toprechercheur Dirk Deleu een race tegen de tijd aan. De minuten verstrijken met elke pagina. En zoals ze zeggen: de eerste 24 uur na een ontvoering zijn van levensbelang!

Je ziet het verhaal van 2 verschillende kanten en daardoor heb je soms moeite om een voorkeur te hebben qua personages. Ik vind dit zeer goed want zo heb je tenminste wat afwisseling in het boek. Naarmate het boek vordert kom je meer te weten over de dader zijn verleden en wat hem tot een ontvoering heeft gedreven. Zoals we gewoon zijn van Deflo is het verhaal goed opgebouwd en uitgewerkt. Deflo heeft zijn succesreeks voortgezet met deze vlotte en spannende thriller.