Gruwelbad

Gelezen door: Bern Himpe (1 boeken)

Citaat: "Iedereen probeerde van het olympische zwembad weg te komen, maar ze vielen neer en werden vertrappeld door anderen die ook struikelden en op de grond vielen. Daarna werd de kronkelende en huilende mensenmassa gewoon overspoeld door een deel van de reusachtige blubber."

Dit is een favoriet boek van mij omdat het een griezelverhaal is. Het boek is ook boeiend geschreven door Patrick Lagrou waardoor ik het vlot uitlas.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Arn Chiers op 26 september 2010:
Dit is een heel goed boek om een presentatie voor te houden. In mijn ogen zou er zelfs een verfilming mogen zijn van dit boek, zo goed vind ik het. Het las heel vlot, goede lettergrootte, niet te moeilijk om te volgen. Als je echter begint te lezen is het heel moeilijk om te stoppen, omdat het zo intens is geschreven. Kortom een aanrader voor wie van gruwelverhalen houdt en zeker omdat het door Patrick Lagrou is geschreven.

Gelezen door: simon de rore (1 boeken)

Ik vind het een zeer mooi boek. Normaal lees ik absoluut niet graag maar dit boek was uitgelezen voor ik het goed en wel besefte. In Gruwelbad volgt het ene spanningsmoment het andere op. Positief vind ik dat de hoofdpersonages jongeren zijn en zo krijg je het gevoel alsof je het verhaal zelf meemaakt.
Een klein minpuntje is dat het eind van het verhaal een beetje overdreven is. Maar al bij al vind ik het een leuk boek en een aanrader voor iedereen. Van mij krijgt het boek een dikke acht.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
jonathan op 10 oktober 2009:
Dit boek is superleuk, maar het einde is overdreven. Binnenkort ga ik het weer lezen.