Verborgen Feiten

Gelezen door: Lydia (260 boeken)

Citaat: "Het vloerkleed in de zitkamer viel haar het eerst op. Dat lag verkeerd om. Ze wist het, een rode wijnvlek die ze altijd onder de bank verstopte, lag nu duidelijk in het zicht. Haar angst nam toe terwijl ze verstijfd andere veranderingen probeerde te vinden. De boeken in de boekenkast waren verschoven. Heel zeker. De ruggen stonden ongelijk, een aantal ervan stak naar voren."

"Het beste wat Scandinavië te bieden heeft" zegt de Haagsche Courant. Dat weet ik niet. Ik weet wel dat Anne Holt ongelooflijk spannende boeken schrijft die je niet kunt wegleggen. Verschillende verhaallijnen lopen door elkaar. En de plot lees je pas op één van de laatste bladzijden. Ik ben echt fan van haar. Ik begrijp het dan ook nauwelijks dat ik de enige ben die boeken van haar op deze site zet.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Marc Dilliën op 1 september 2010:
Verborgen feiten is zeker een fantastisch boek. Veel meer dan een simpele whodonut, is dit een literaire thriller pur sang. De schrijfster weet haar personages zo levensecht te tekenen en daarbij krijgen we een mooie inkijk in de interne keuken van de Noorse politiediensten.
Dit smaakt naar meer boeken van anne Holt!!!!