Heks Kweetetal

Gelezen door: Inge Willemsen (1 boeken)

Heks Kweetetal is een mooi liefdesverhaal van een heks en een gewone man, maar vol met spitsvondigheden en leuke gebeurtenissen. De heks heeft een hechte vriendschapsband en ze moet keuzes maken in haar leven, en daar staan we allemaal voor. Ze zoekt zichzelf, ze bostst met zichzelf en anderen, ze vindt zichzelf en een evenwicht in haar leven. Maar dit beladen thema is zo prachtig licht geschreven, zo mooi in beeld gebracht, zo heerlijk eenvoudig geschreven zodat het een voorleesverhaal wordt (het zijn allemaal korte veralen aaneensluitend) maar ook al gelezen kan worden vanaf 6 jaar.

 | Reacties (3)Delen |
3 reacties:
adriaenssens eva op 30 september 2010:
Het is een superleuk boek. Ik lees elke avond een hoofdstukje voor aan mijn dochter. Ze is 5jaar en vindt het boek super. Zelf geniet ik ook van de verhaaltjes. Het is ook een boek dat het hele jaar meegaat. Zo komt er carnaval, sinterklaas en kerstmis in voor. Het is erg grappig om te lezen hoe de heks met deze "normale mensendingen" omgaat. Het leuke aan dit boek is dat mijn dochter hem zelf over een paar jaar kan lezen en het nog een goed boek vinden. Binnenkort ga ik Heks Wormpa halen, ben benieuwd hoe die boek gaat worden.
Michelle op 2 mei 2009:
Ik vind het echt een super tof boek! Ik ben nu 13 jaar en ik lees het nog altijd graag. Toen ik in het 2de leerjaar zat las onze juffrouw er altijd uit voor en toen vond ik het al een tof en spannend boek. Toen heb ik het zelf gekocht en ik heb toen ook Heks Valsefie gekocht. Twee Super Boeken!
jeroen op 6 februari 2009:
Het is een spannend en leuk boek. Het is ook leuk als heks kweetetal gaat toveren, dan komt er altijd iets grappigs