Vergelding

Gelezen door: Claude Bonvin (768 boeken)

Chloe Larson is bijna afgestudeerd als advocaat wanneer ze in haar huis wreed wordt verkracht en voor dood wordt achtergelaten. Lichamelijk verminkt en psychisch gebroken stort ze in.
Later begint Chloe een nieuw leven in Miami als officier van justitie. Wanneer ze de zaak krijgt van cupido, een seriemoordenaar die jonge blondines verkracht en ernstig verminkt, herkent Chloe in de verdachte haar aanvaller van twaalf jaar eerder. Ze zweert dat ze niet zal rusten voor hij in de dodencel zit...

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Kathleen Van Steenkiste op 19 februari 2008:
Een vlot lezend tussendoortje, maar ook niet meer dan dat. Ontspannende literatuur terwijl je aan het strand ligt.

Gelezen door: sirog (320 boeken)

Het verhaal begint vrij heftig met de verkrachting van Chloe. Ze wordt gruwelijk verkracht en verminkt door een man met een clownsmasker op. Ze overleeft en besluit ergens anders een nieuw leven op te bouwen. Twaalf jaar later werkt ze als officier van justitie, en dan krijgt ze de zaak Cupido toegewezen. Cupido zaait angst onder de bevolking door een reeks verkrachtingen en moorden. Wanneer Chloe met de verdachte geconfronteerd wordt, herkent ze de stem van haar toenmalige verkrachter. Vanaf dan wil ze kost wat het kost deze achter de tralies, ook al zijn er dubieuze elementen aanwezig. Zal ze hiervoor haar carrière op het spel zetten? Kiest ze voor gerechtigheid of is het wraak?

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: