Onschuldig

Gelezen door: Barbara Simons (11 boeken)

Citaat: "Die teef was dood. Hij was een moordenaar. Nee. Dat was hij niet. Het was haar eigen schuld. Genoten had ze. Genoten als een beest. Wellustig met haar kont draaiend. En hijgend."

Het begint met de verkrachting van een alleenstaande zwangere vrouw. Dan: nog meer verkrachtingen. Dan: een bekentenis. En dan: nieuwe sporen, die leiden naar het Mechelse politiekorps, dat algauw davert op zijn grondvesten. Onschuldig is een psychologische thriller met klasse, die de lezer in de huid van de personages dwingt: met hen ben je gescandaliseerd door de corruptie en de intriges en het is bang afwachten of ooit gerechtigheid zal geschieden. Overigens blijkt aan het einde dat je 300 pagina’s lang het verkeerde spoor hebt gevolgd. Een ongelooflijke wending!

 | Reacties (3)Delen |
3 reacties:
Van Speybroeck Wendy op 9 september 2006:
Deflo sleept je gewoon mee in het verhaal. Stoppen kan gewoon niet.
Petra Van Loocke op 18 november 2005:
Ik vond dit boek iets minder. Maar misschien ben ik gewoon niet zo'n fan van Deflo. Het was wel spannend, maar het boek heeft me niet kunnen boeien.
Ria Mertens op 13 november 2005:
Een heel goed boek, spannend van de eerste regel tot de laatste. Deflo houdt je aandacht vast en je wilt het boek in een ruk uitlezen.