Dood als een vampier

Gelezen door: Ann Hendrickx (120 boeken)

Citaat: "'Nee, nee, nee, sssttt' klonk een doordringende fluistering vanuit het donker. Engels accent. Charles. 'Iemand sluipt buiten rond je huis, Sookie.' Mijn adem piepte als een accordeon. Ik vroeg me af of ik een hartaanval kreeg. Ik legde een hand over mijn hart, alsof ik het vast kon houden terwijl het vastbesloten leek zich uit mijn hart te bonzen. 'Ga liggen!' zei hij vlak bij mijn oor, en toen voelde ik hem naast mijn bed hurken in het schemerduister. Ik ging liggen en deed mijn ogen helemaal dicht. Het hoofdeinde van het bed was gesitueerd tussen de twee ramen in de kamer, dus wie er ook rondom mijn huis sloop, kon mijn gezicht niet echt goed bekijken. Ik zorgde ervoor dat ik stillag en me zoveel mogelijk ontspande. Ik probeerde na te denken, maar ik was gewoon te bang. Als degene die rondsloop een vampier was, kon hij of zij niet binnenkomen - tenzij het Eric was. Had ik Erics uitnodiging om binnen te komen ingetrokken? Ik wist het niet meer. Zoiets moest ik nou bijhouden, wauwelde ik in mijzelf."

In dit deel worden alle Veranderaars (weerwolven, weerpanters) met het leven bedreigd door een meedogenloze schutter. Als er in Bon Temps en omgeving Veranderaars worden neergekogeld, en zelfs als Sookie haar leven wordt bedreigd omdat zij omgaat met Bovennatuurlijken, is het stadje in staat van alarm. Sookie probeert de onbekende schutter op het spoor te komen, maar haar eigen leven hangt aan een zijden draadje. Sookie beseft niet dat de schutter iemand is, die zich in haar nabije omgeving begeeft. Verder komen er 2 detectives op de proppen die een onderzoek beginnen naar de mysterieuze verdwijning van de weerwolvin Debbie Pelt. Sookie heeft samen met Eric de vampier in deze verdwijning de hand gehad, met dodelijke afloop. Sookie moet dan ook haar hachje redden tegenover de detectives.
Weer een Sookie Stackhouse roman die je doet lachen en huiveren! Het is en blijft gemakkelijke lectuur, maar het blijft (ont)spannend!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: Lousiana