De vergeten brief

Gelezen door: Renapa (1 boeken)

Wanneer Edie Burchill getuige is van de zeer emotionele reactie van haar moeder Meredith op een verloren gewaande brief die gestuurd werd tijdens de tweede wereldoorlog, is haar nieuwsgierigheid geprikkeld. Wanneer ze enkele maanden later toevallig in de buurt is van Milderhurst Castle, het retouradres op de brief, besluit ze daar dan ook een bezoek te brengen. Het verwaarloosde kasteel wordt bewoond door de drie gezusters Blythe, dochters van de bekende schrijver Raymond, die Edie’s moeder hebben opgevangen toen zij bij het begin van de oorlog als kind werd geëvacueerd uit London.
De oudste twee tweelingzussen zorgen nu voor de jongste zus die gek geworden is toen haar verloofde Thomas Cavill haar in 1941 verliet. In wat volgt krijgen we de zoektocht te zien van Edie naar haar moeders verleden en wat er precies gebeurd is in 1941, afgewisseld met flashbacks naar de periode voor de verdwijning van Thomas.

Een goed geschreven boek waarmee je volledig weg van de wereld wordt ondergedompeld in de romantische sfeer van het Engelse platteland, vervallen kastelen, vergane glorie, oude brieven, verborgen liefdes, en mysterieuze gebeurtenissen. Ideaal voor op vakantie wanneer je ongestoord door kan lezen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: