Jacob is van mij

Gelezen door: Lydia (263 boeken)

Citaat: "Elke keer dat Cole volkomen bezweet en helemaal onder de rode dikke striemen naar buiten kwam, alsof hij gegeseld was, zette hij ook steevast een stuk schroot voor Jacob neer, bijna als een offerande. Daarna ging hij vlak bij de jongen zitten en praatte tegen hem. Ben zou er alles voor over hebben gehad om ze niet alleen te kunnen zien, maar ook te horen. Wat ook altijd hetzelfde was, was dat Cole uiteindelijk na een tijdje zijn mond hield en dan vol verwachting naar zijn zoon keek, duidelijk in afwachtigng van een antwoord. En wanneer dat niet kwam, stond hij rustig op en bestudeerde de grote stapel brokstukken om hem heen, alsof hij zijn eigen verroeste koninkrijkje aanschouwde.
"

Ondertussen ben ik verslaafd aan Simon Beckett... Al zijn boeken lezen als een trein. Spannend vanaf de eerste bladzijde!
Jacob is een autistische jongen van 6 jaar. Als zijn pleegmoeder sterft, doet zijn pleegvader een vreselijke ontdekking. Het resultaat is dat hij de jongen afstaat aan zijn wettelijke vader op voorwaarde dat hij de jongen nog regelmatig mag bezoeken. En daar loopt het fout. De werkelijke vader claimt de jongen en laat niemand in zijn buurt toe. Bang dat hij de jongen weer moet afstaan. En dat heeft gruwelijke gevolgen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: London Engeland