Genadeloos

Gelezen door: anne-marie dewachter (1055 boeken)

Ik heb een soort haat-liefdeverhouding met de auteur. Hij schrijft erg goed, maar ik vind zijn boeken vaak wel erg hard en deprimerend. En toch, toch grijp ik er iedere keer weer naar. 
Dit verhaal vond ik erg aangrijpend. Kyoto Purwanti is een alleenstaande moeder die de eindjes moeilijk aan elkaar kan knopen. Sharee, haar dochter, blijkt de hele dag niet op school te zijn geweest. De politie komt in actie aangezien dit een onrustwekkende verschijning is. Later wordt Sharee inderdaad dood teruggevonden. Haar moeder begrijpt er niks van, ze zou bij haar vriendin zijn blijven slapen, maar die beweert nergens van te weten. Maar zegt de moeder van Sharee wel alles? Wie is de vader van het meisje? Spannend en ook confronterend.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Ann Horckmans (259 boeken)

Citaat: "Als ik mijn ogen opentrek, is het er weer, dat irritante gezoem, zacht maar volhardend, als van aasvliegen die ergens diep in mijn hoofd rond een kadaver zwermen.
Audioassessment, otologisch assessment, MRI-scan, CT-scan, positronenmissietomografie en ga zo maar door.  Ik heb het allemaal stikzwijgend ondergaan."

Wat een fantastische thriller van Luc Deflo!  Het verhaal grijpt je aan en houdt je vast. 
De wendingen die het verhaal neemt, maken het spannend en zorgen voor steeds wisselende emoties. 
'Genadeloos' is een boek dat je in snel tempo uitleest.  Je kan en wil niet wachten om de ontknoping te kennen.  Het verhaal kleeft onvoorstelbaar hardnekkig aan je geest.

Eén van de beste boeken uit de reeks van Cel 5, gegarandeerd weer een bestseller voor Deflo!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: Mechelen