Ik vergeet je niet

Gelezen door: Noël Gybels (563 boeken)

Citaat: "Hij hoefde niets meer te zeggen. Katrin haastte zich naar de duisternis boven haar. Met nog één trede te gaan, kreeg ze een vreemd gevoel en aarzelde even. Er was niets te zien, behalve de schaduwrijke, lege gang. Natuurlijk was ze in de war, maar toch voelde ze dat de haartjes op haar armen overeind gingen staan zodra ze de laatste trede nam en de gang in liep. Voordat ze zich realiseerde wat er gebeurde, zwaaide een deur op de overloop krachtig open. Hij raakte haar keihard en ze verloor haar evenwicht. Ze voelde zichzelf achterovervallen en de trap verdween onder haar voeten."

Intrigerende thriller met een ingenieuze, langzaam opgebouwde plot, die pas in de laatste bladzijden ontrafeld wordt. Een atmosfeer van angst, dreiging en onwerkelijkheid beheerst de twee verhalen, die uiteindelijk in elkaar grijpen en de angstaanjagende waarheid verduidelijken.

Het boek wordt verfilmd en ik ben benieuwd naar het resultaat. Als lezer word je meegezogen in de onwerkelijke dreiging, die ook na de laatste letters blijft hangen, want het open einde neemt alle ijzige angst niet helemaal weg...

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: