Verloren seizoen

Gelezen door: Camille Saucez (1 boeken)

Toen ik het boek uit had en ook tijdens het lezen vond ik het een saai boek, weinig spanning en veel over football. Het verhaal begon ook direct toen Neely aan Rake voor de laatste keer ging bezoeken dus ik had het moeilijk om in het verhaal te stappen. Pas later begreep ik het. Ik heb het trouwens altijd moeilijk met de 20-30 eerste pagina’s van een boek, dat vind ik altijd het saaist.

Wat me het meest is bijgebleven is de bijzondere band tussen Neely Crenshaw en Eddy Rake die tot het uiterste gaan om hun doel te bereiken. Het is raar dat Neely, Rake kwam bezoeken omdat ze vroeger niet goed overeen kwamen.
Neely was de sportheld van het stadje Messina maar kreeg een fatale blessure waardoor zijn carrière voorbij was, dat vond ik wel droevig voor hem want als held van de stad is dat hatelijk.
Rake was voor zijn speler een super coach, hij dwong ze tot het uiterste te gaan.

Ik koos het boek omdat de titel me aantrok, maar eigenlijk vind ik het geen goed boek. Het gaat vaak over American football, de regels van dit spel ken ik niet dus waren er onbegrijpelijke passages.
Daarnaast is het een verhaal over inzet, nooit opgeven, zelfvertrouwen en vriendschap. Bij zo’n passages was het dan wel aangenamer om te lezen.


 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: