De kelder

Gelezen door: sirog (320 boeken)

Citaat: "Jonathan Stride keek hoe het mes op de grond viel.
Het was zo simpel, een vallend mes. Zijn hand had het verkeerd op het aanrecht gelegd; het gleed eraf, met de punt naar beneden. Maar de afgelopen maand was voor Stride niets simpel geweest. Zijn ogen volgden de neerwaartse gang van het mes, en toen viel hij zelf ook, zomaar."

In het rustige stadje, Grand Rapids, Minnesota, verdwijnt een baby uit een landhuis aan een meer. Is het kind ontvoerd of verbergt haar vader een verschrikkelijk geheim? Diezelfde nacht stuit een jonge politievrouw op een gruwelijke misdaad. Nu wil een sadistische moordenaar een dodelijk spel met haar spelen. Rechercheur Jonathan Stride en zijn team zullen snel moeten handelen om het kind te redden en de nietsontziende moordenaar te stoppen Met iedere wending in het onderzoek raakt Stride meer verstrikt in een weg van bedrog en hartstocht. Maar de grootste obstakels zijn misschien wel de mensen die hij probeert te helpen. Hoe ver zal een wanhopige moeder gaan om haar baby te redden? En hoe ver zal een wanhopige politieagente gaan om zichzelf te redden?

Vanaf de eerste pagina zit je mee in het verhaal, en wordt je ondergedompeld in het onderzoek naar de vermiste baby? Stride en Selina zullen alles op alles zetten om de baby te vinden, en Maggie zoekt verbeten naar de seriemoordenaar.  Je wilt steeds verderlezen of er inderdaad een verband is tussen de verdwijning van de baby en de moorden. Alles komt onder druk te staan, ook de relatie van Stride en Selina. De karakters van de hoofdpersonages zijn zeer goed uitgewerkt. De spanning wordt zeer goed opgebouwd, en gecombineerd met een fantastisch plot, maakt deze thriller het de moeite waard om te lezen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: