Eigenlijk ben je vrij

Gelezen door: Sarah Auwerx (1 boeken)

Twee hartsvriendinnen bellen elkaar op verschillende momenten op en bespreken kleine en grote dingen: mannen, relaties, vrouwen, reizen, kinderen, kleren, eten maken, ontdekken, verliezen en vinden. Beide vrouwen zijn erg verschillend en maken allerlei dingen mee. Belgin, die getrouwd is, leert een interessante man kennen, en Berna heeft de ene spannende relatie na de andere.

Op een luchtige manier zit je middenin hun zorgen, hun praatjes, hun plezier, hun seksleven, hun liefdesverhalen, hun discussies,… Je wordt erin gegooid en kan er niet meer uitstappen. Je wil eigenlijk ook graag blijven meeluisteren. De gesprekken wekken je nieuwsgierigheid naar het vervolg. Je kan je bovendien goed vinden in wat beide vrouwen allemaal bepraten, omdat er zoveel verschillende visies aan bod komen. Berna en Belgin verschillen sterk van karakter en wisselen constant van mening. Hier en daar pik je dan ook leuke dingen op, je herkent je erin, dan weer ben je niet akkoord met hen, of je lacht hard mee,… Een warme aanrader voor wie graag meeluistert naar vrouwen, met een Turks vleugje, maar geldend voor vrouwen overal!

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
suzan op 20 april 2008:
Ik heb het in het turks gelezen. Het boek is op het internet online geschreven: de mensen konden per email meewerken aan het boek. Met meningen geven en zo...