Scrabble Man

Gelezen door: Bart Verdeyen (642 boeken)

Citaat: "'Dat is wat ik noem acteren', zei Cody's baas. De man van de videotheek was een Benny Benitofan. Cody hing half over de toonbank en omdat er op dit vroege uur toch bijna geen klanten kwamen, had hij voor de - wat was het - vijftiende keer Scrabble Man opgezet, de prent waarin de enige en echte Benny Benito een flik speelde die tegelijk een seriemoordenaar was.
Tja, het klonk een beetje ongeloofwaardig, maar alleen een reus als Benito kon de klus klaren om het echt te laten lijken."

Clint Wilson vindt van zichzelf dat hij enorm lijkt op de filmster Benny Benito die beroemd geworden is door zijn rol in de film Scrabble Man. Deze film vertelt het verhaal van een seriemoordenaar die bij zijn slachtoffers letters van een scrabblebord achterlaat. Maar door het succes van de film is de echte Scrabble Man terug in actie geschoten!
Clint Wilson en zijn maat Cody willen indruk maken op Benny Benito en dringen bij de filmster binnen om een auditie te doen. En hier begint het verhaal hilarische vormen aan te nemen!
Een aantal investeerders in de recentste film van Benito zijn niet tevreden met zijn laatste prent. Benito wil namelijk alleen nog in komedies spelen. Het grote probleem is dat het publiek deze komedies niet lust en daardoor werd zijn laatste film een flop. Een Russische investeerder met de naam 'Yuri The Fury' wil dat aan Benito duidelijk maken en dringt de woning van Benito binnen op het moment dat Clint en Cody met hun auditie bezig zijn. Het ene misverstand volgt het andere op!
Het deed mij een beetje denken aan Fawlty Towers met John Cleese, maar dan de gewelddadige versie ervan!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: