Het stille uur

Gelezen door: sirog (320 boeken)

Whisper ridge is het huis dat ooit gebouwd werd om veroordeelde moordenaars een nieuw leven te bieden. Het project kwam nooit van de grond, ondanks de inzet van Alexandra Cantrell,  dochter van een maffiabaas, en haar man Joshua. Twaalf jaar later is het huis nog altijd onbewoond, een monument vol geheimen.
Privedetective Lincoln Perry is niet gelukkig met zijn nieuwe client. Parker Harrison zat vijftien jaar voor moord, maar beweert dat Alexandra zijn leven heeft gered. Nu Parker weer op vrije voeten is wil hij haar vinden. Wat een routineklus leek, wordt een onderneming die Lincoln's capaciteiten zwaar op de proef stelt. Met een onervaren partner in kielzog en een zaak die rechtstreeks naar het hart van de criminele onderwereld leidt, loopt hij groot gevaar.

Deze thriller leest vlot en heeft een goede ondergrondse spanning. Wanneer je begint te lezen, wil je blijven doorlezen om te weten of Alexandra nog leeft, en wie Joshua heeft vermoord? Het verhaal heeft verrassende wendingen, en een goed plot. Ik heb alvast genoten van deze thriller.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: