Dan sterft ze

Gelezen door: Bart Verdeyen (642 boeken)

Citaat: "Op het scherm stapte ik naar buiten en keek zenuwachtig om me heen. Ik droeg dezelfde kleren die ik nu ook aanhad, en ik leek mager en ongezond, met een zure, zorgelijke uitdrukking op mijn gezicht. Zag ik er echt zo uit, de laatste tijd? Het afgelopen jaar had wel zijn tol geĆ«ist. Wat had ik nog jong geleken op die vrolijke foto in Variety toen mijn filmscript was verkocht."

Patrick Davis is leraar Engels en schrijft in zijn vrije tijd filmscripts. Meestal blijven zijn inzendingen bij de filmstudio's zonder resultaat. Maar met zijn script 'They're watching' lijkt hij de hoofdvogel te hebben afgeschoten.
Maar dan loopt het mis! Na een ruzie met de hoofdrolspeler van zijn film, wordt hij uit de filmproductie gegooid. De relatie met zijn vrouw komt  zwaar onder druk te staan en tot overmaat van ramp ontvangt hij een DVD waarop hij zelf te zien is in zijn eigen huis. Hij krijgt de volgende dagen nog meer gelijkaardige DVD's die ook grimmiger van toon worden. Hij moet bepaalde mensen gaan redden of anders zullen ze sterven!
En zo geraakt Patrick verstrikt in een web van intriges. De zaken worden nog erger wanneer het hoofdpersonage van 'They're watching' wordt vermoord. Patrick wordt verdachte nummer 1!
Een zeer spannend boek met veel plotwendingen. Hierdoor wordt van de lezer een beetje moeite gevraagd om de aandacht erbij te houden. Maar eenmaal de lezer zich heeft vastgebeten in het verhaal, is het zeer de moeite waard!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: