De Wondere Wereld van Alice. Mijn Dubbelleven met een Gigolo

Gelezen door: Yanaika_L (1 boeken)

Citaat: "Het gaat niet om seks, of maar een beetje. Het gaat niet om aandacht, of maar voor een stuk. Het gaat om zien, horen, voelen, ruiken, proeven dat je leeft. (...) Ik koos het tweede en voel de spieren aan de binnenkant van mijn dijen nog pijnlijk gerekt door hun gretige omhelzing."

De wondere wereld van Alice is een vernieuwend boek dat een taboe doorbreekt: dat van vrouwen die ervoor kiezen om een gigolo ontmoeten.
Maar het is veel meer dan dat. Met de hoofdlijn van het verhaal, dat vanuit het perspectief van Alice is geschreven, wordt het thema van de vrouwelijke seksualiteit uitgediept op een zeer opwindende, maar ook tedere, intieme en zelfbewuste manier. Alle emoties die Alice beleeft, gaande van schrik, twijfel en verwarring tot geil makende passie, worden in detail beschreven, zodat je als lezer echt het gevoel krijgt dat alles te mogen meebeleven. De lezer wordt meegenomen in een onbekende wereld en ontdekt dat daar onvoorstelbare ervaringen te beleven vallen, waardoor je als vrouw helemaal kan openbloeien. Ik ben iemand die normaal gezien een boek maar één keer leest, maar dit boek ga ik zeker nog vaak vastnemen.
Echt een aanrader!!

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Gezelschapsheer op 21 september 2015:
Dit boeiende boek heb ik onlangs in het vliegtuig naar Spanje gelezen. Ik ben zelf Gigolo en was benieuwd naar "Het dubbelleven met een Gigolo". Het boek begint met het vooroordeel over Gezelschapsheren: "De meeste mensen hebben bij het woord Gigolo niet al te rooskleurige clichébeelden die uiteraard voor veel mannen die zich Gigolo willen noemen kloppen. Maar er zijn ook Gigolo"s die beschikken over stijl en goede smaak." Meesterlijk worden de ervaringen van Alice beschreven met haar Gigolo Vince. Tot in de details geeft de schrijfster Alice haar gevoelens weer voordat ze een Gigolo boekt, wat er in haar omgaat op het moment dat ze een Gigolo om informatie vraagt en vervolgens haar ervaring met haar Gigolo na de date. Lees meer: http://date-a-gigolo.com/blog/517