Vuile handen

Gelezen door: Bart Verdeyen (583 boeken)

Citaat: "'Die klootzak probeert het alarmnummer te bellen,' zei hij, en hij hield de telefoon voor de anderen omhoog. De oude man probeerde van hem weg te rollen, maar met de telefoon nog in de hand trapte de overvaller hem hard in zijn onderrug, één keer, twee keer, drie keer, met zijn zware werkschoen met stalen neus. 'Klootzak, klootzak, klootzak.' De trappen klonken alsof je op het aanrecht een biefstuk platslaat."

Wanneer Weather Karkinnen de parking van het ziekenhuis waar ze als chirurg werkt, opdraait, merkt ze een bestelbusje op dat zich nogal snel uit de voeten maakt. In dit busje zitten een aantal mannen die net een overval gepleegd hebben op de ziekenhuisapotheek. Tijdens deze overval wordt een oudere apotheker zwaar mishandeld en hij sterft iets later aan zijn verwondingen. Deze man heeft een van de overvallers in het been kunnen krabben, zodat er DNA-sporen zijn. Zonder het te beseffen, is Weather Karkinnen een getuige in deze zaak. Wanneer de daders dat in de gaten krijgen, loopt ze groot gevaar. Ze heeft echter geen tijd om zich zorgen te maken, want ze moet helpen bij de operatie van een Siamese tweeling. De meisjes zijn aan hun hoofdjes aan mekaar gegroeid. Haar echtgenoot, rechercheur Lucas Davenport moet de zaak proberen op te lossen. Het brein achter deze zaak probeert uit Davenports handen te blijven door alle getuigen uit de weg te ruimen met inbegrip van zijn eigen mededaders!

Een zeer spannende en vlot geschreven thriller die voor enkele uurtjes ontspannende lectuur zorgt. Een absolute aanrader!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: