Roerloos

Gelezen door: anne-marie dewachter (1055 boeken)

Casey is aangereden en ligt in een coma. Wat niemand weet, is dat ze alles kan horen wat haar familie en vrienden vertellen. Alleen reageren kan ze niet. En wat ze te horen krijgt is niet echt wat ze zou willen horen. Fielding blijft haar stramien trouw, een vrouw in een moeilijke positie die dan onverwacht een grote mentale weerbaarheid vertoont. En het werkt iedere keer weer, vind ik. Ik heb al haar boeken gelezen, het ene is uiteraard wat beter dan het andere, maar in het algemeen zijn haar boeken aanraders voor liefhebbers van het spannende genre zonder dat er een hoop bloedvergieten en geschiet over en weer aan te pas komt.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: M. LIBBRECHT (3 boeken)

Ik vond dit een superspannend boek. Het gaat over iemand die in een coma ligt en alles kan horen, maar niets kan zien, niet kan bewegen, niet kan praten! Je ergste nachtmerrie toch!
Op een bepaald moment kom je dan ook te weten hoe het komt dat ze in een coma ligt en dan wil je absoluut verder lezen...

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Kathleen (4 boeken)

Citaat: "

Maar weer zag ze helemaal niets. Casey sloot haar ogen en telde zwijgend tot tien voordat ze ze weer openende. Niets. Niets behalve ondoordringbare, grenzeloze duisternis. Was ze dood?

"

Roerloos gaat over Casey, een succesvolle vrouw wiens leven op rolletjes loopt. Dan wordt ze plots gegrepen door een auto, waardoor ze in een coma beland. Ze ziet niets, kan niet bewegen, maar hoort wel alles wat in haar omgeving gezegd wordt. En zo komt ze met de vraag: was mijn aanrijding een ongeluk of wil iemand mij echt dood?
Dit is het tweede boek dat ik van de schrijfster lees, en ik heb het in één ruk uitgelezen, zo spannend is het. Het verhaal is zeer goed opgebouwd, en heeft toch wel enkele verassende wendingen in petto voor de lezer.

 

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: hugo van der wildt (619 boeken)

zeer goed

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: philadelphia