Zandstorm

Gelezen door: Bart Verdeyen (608 boeken)

Citaat: "Met een ruk draaide hij zich om toen de eerste granaat in het plaatsje ontplofte. Een vuurbal steeg op en zette het plaatsje even in een rossig schijnsel. Painter voelde de knal door zijn lijf trekken. Om hem heen klonken gesmoorde kreten. Toen nog meer van die fluittonen. Er werden raketten en mortiergranaten afgevuurd."

In het British Museum te Londen slaat de bliksem in en richt een ware ravage aan in 'The Kensington Gallery'. Hier was een Arabische collectie ondergebracht die bekostigd werd door de familie Kensington. Onderzoekster Safia al-Maaz ziet dat het grootste deel van haar levenswerk verloren is. Wanneer Safia en haar opdrachtgeefster, Kara Kensington de schade opmeten, vinden ze tussen het puin een metalen hart met een vloeistof in.

Dit wordt het begin van een spannende zoektocht naar de verborgen stad Oebar. Deze stad ligt verborgen onder het zand van de woestijn in Oman. Deze zoektocht verloopt niet van een leien dakje: er woedt een immense zandstorm in de regio. En dan is er nog een verrader in het spel. Allemaal ingredi├źnten die van dit boek een spannende thriller maken! Een echte aanrader!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: