Venijn

Gelezen door: sirog (320 boeken)

De geur is onmiskenbaar: gardenia's, hetzelfde parfum dat zijn beeldschone vrouw Jennifer altijd droeg. Als hij zijn ogen opent in de ziekenkamer waar hij herstelt van een ongeluk, ziet rechercheur Bentz haar staan. Jennifer werpt hem een kushandje toe en verdwijnt. Maar het kan Jennifer niet geweest zijn; zij is twaalf jaar geleden overleden...

Wanneer een kopie van de overlijdingsakte met de post arriveert, waarop een groot rood vraagteken is gekalkt, volgt Bentz het spoor tot LA. Dan beginnen de moorden. Elk slachtoffer maakt deel uit van Jennifers verleden en elk weerzinwekkend lijk wijst naar Bentz als hoofdverdachte. Iemand wacht geduldig af - en anticipeert op elke stap van Bentz. Spoedig zal hij aan de beurt zijn om te boeten voor zijn zonden..

Weeral een goede thriller van deze schrijfster, maar ik moet eerlijk toegeven het is ook niet haar beste, ik heb betere thrillers gelezen van haar. Maar je bent dadelijk mee met het verhaal, en je wilt blijven lezen omdat je wilt weten is dat nu Jennifer of niet. Het heeft een goed opgebouwde spanning en een verrassend einde.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: hugo van der wildt (747 boeken)

zeer goed. een aanraader.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: