Slecht geweten

Gelezen door: Bart Verdeyen (635 boeken)

Citaat: "Spitzer draaide zijn hoofd om naar McCall, van Cohn weg. Toen hij dat deed, zette Cohn zijn glas neer, trok de veertig centimeter lange moersleutel uit zijn achterzak en sloeg Spitzer hard op zijn achterhoofd. Spitzer schoot een halve meter naar voren, werd opeens lijkbleek, kreeg heel grote ogen en viel voorover op de grond."

Een bende dieven is in Minneapolis gearriveerd om de lobbyisten van de republikeinse conventie te beroven. Deze mensen, die de belangen van John McCain dienen, hebben namelijk een heleboel geld op zak dat ze uitdelen aan mensen die stemmen kunnen opleveren voor hun partij. Meestal wordt er geen aangifte gedaan van zo'n diefstal omdat het geld meestal een 'kwalijk geurtje' heeft.

Lucas Davenport wordt op de zaak gezet wanneer de situatie uit de hand loopt: de bende schrikt er namelijk niet voor terug om extreem geweld te gebruiken zodat er slachtoffers vallen. De tienerdochter van Davenport komt bovendien te weten dat een op wraak beluste psychopaat het op haar stiefvader heeft gemunt. Ze probeert het probleem zelf op te lossen, maar ze begeeft zich in een gevaarlijk web.

Spannende en typische John Sandford-roman!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: