Prooi

Gelezen door: Ann Horckmans (259 boeken)

Citaat: "Inge Gerets dook het metrostation van Sint-Guido in. Het was er verrassend netjes maar leeg. In de hal heerste op het geklepper van haar hakken na een bijna sacrale stilte. "

Een angstaanjagende thriller die je -vooral door het herkenbare van de situatie (avond-metro-alleen-angst)- volledig in z'n ban heeft vanaf de eerste letter. Je beleeft het als een nachtmerrie. Prachtig verloop van het verhaal met allerhande plotwijzigingen en onverwachte elementen. De karakters zijn ook in dit boek van Deflo mooi uitgetekend.

Leuk dat er weer een link wordt gelegd naar het Mechelse politiekorps, door de samenwerking van het hoofdpersonage met 'Schele Pierre'. Dankzij zijn intrede in het verhaal is Prooi geen volledig losstaand verhaal maar kan het worden thuisgebracht in de serie rond Bosmans en Deleu. Vooral het personage 'Schele Pierre' is prachtig uitgewerkt, in dit boek leer je zijn ware aard kennen.
Een superthriller die je simpelweg MOET gelezen hebben!

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Anne-Marie Dewachter op 22 oktober 2010:
Prachtig boek. Je kan je inderdaad zo inleven in de personages. De boeken rond Deleu vind ik persoonlijk minder, maar dit is een voltreffer, net als zijn vorige boek. More, we want more!

Gelezen door: anne-marie dewachter (1055 boeken)

Geweldig.......een ander adjectief is er niet. Deflo is een knap thrillerauteur, maar hij beheerst ook de Nederlandse taal tot in de puntjes en dat merk je. Nog nooit een thriller gelezen? Begin dan met Deflo!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: