Het Moordenaarsgilde

Gelezen door: Gilles Moerman (1 boeken)

Citaat: "Het mysterieuze Moordenaarsgilde, waarvan de leden aan de moord in al zijn vormen zijn toegewijd, heeft Asters bloeddorstige en gruwelijke cultus weer in het leven geroepen. Om zijn duistere plannen te verwezenlijken is het Gilde overal op zoek naar strijders en moordenaars, zoals Dubhe die de meest bekwame dief van Zonland is."

Ik vond dit boek zeer mooi omdat het zeer spannend is. Het boek lees je in één keer uit.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Sven Goesaert op 14 september 2010:
Dit is een favoriet boek van me omdat het boek vanaf het begin en het hele verhaal door spannend is, het leest heel vlot, het heeft een onverwacht einde en ik wou niet stoppen met lezen totdat ik wist hoe het zou aflopen.

De twee volgende boeken van de reeks Het moordenaarsgilde (De twee strijdsters en Het nieuwe rijk) vind ik ook heel goed. Ik zou deze triologie aan iedereen aanraden die van fantasie en spanning houdt.

Gelezen door: Sven Goesaert (1 boeken)

Dit is een favoriet boek van me omdat het boek vanaf het begin en het hele verhaal door spannend is, het leest heel vlot, het heeft een onverwacht einde en ik wou niet stoppen met lezen totdat ik wist hoe het zou aflopen. De twee volgende boeken van de reeks Het moordenaarsgilde (De twee strijdsters en Het nieuwe rijk) vind ik ook heel goed. Ik zou deze triologie aan iedereen aanraden die van fantasie en spanning houd.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Eliss (1 boeken)

Citaat: "De Man ziet het en lacht een beetje triest. "Je raakt eraan gewend als je vaak moet doden, maar dat kan jij je niet voorstellen"

Ik heb altijd al veel van het fantasy-genre gehouden. De verrezen wereld is een magische plaats die de schrijfster tot in de details heeft uitgewerkt zodat je je alles precies voor de geest kan halen. De personages zijn gnomen, nimfen of mensen, maar tegelijkertijd zijn ze realistischer dan ooit. Dit is het eerste deel van de trilogie dat me meteen naar het volgende deel deed hunkeren.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: