Het laatste orakel

Gelezen door: Bart Verdeyen (623 boeken)

Citaat: "Ze wist het. Er bestond slechts één manier om de anderen te laten leven. De anderen zaten gevangen in hun baan, en zonder maatregelen zou hij hen allen verteren. De enige manier om hen te bevrijden was de zon wegnemen waarom ze draaiden. Dan konden de sterren wegvliegen, en terugkeren naar waar ze hoorden.
Dus kneep Marta terwijl het donkere water steeg dat haar omringde. Geheel op hem gericht was ze niet meer bang. Al wiegend kneep ze in haar vingers, en het verdriet was enorm."

Een aantal Russische wetenschappers is erin geslaagd om de talenten van autistische wonderkinderen nog veel verder te ontwikkelen. Ze hebben echter snode plannen met deze kinderen. Hun doel is om hun leider, Nicolas Solokov, de nieuwe wereldleider te maken.
Door een aanslag te plegen op de ruïnes van de kerncentrale van Tsjernobyl en het laten wegstromen van het radioactieve water van het Karatsjaimeer, willen de Russen een machtsvacuüm creëren, dat ze zelf willen invullen.

Een geweldige thriller waarin elementen uit het verleden, zoals het orakel van Delphi, worden gelinkt met hedendaagse gebeurtenissen. James Rollins heeft hiermee een dijk van een boek geschreven!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: