Klein klein kleutertje

Gelezen door: Bart Verdeyen (626 boeken)

Citaat: "Sonia probeerde het vizier omhoog te doen, maar daar zat geen beweging in. 'Kun je me horen?' Nog steeds niets, dus vroeg ze het nog eens, luider. 'Kun je horen wat ik zeg...' Zijn ogen schoten open en keken haar recht aan. 'Luid en duidelijk, schat.' En hij ramde zijn vuist in haar gezicht."

Op een kleine landweg in Southampton wordt Sonia Smalling op een brutale manier vermoord. De daders zijn een jonge man en een jonge vrouw. Ze doen geen enkele moeite om de omgeving van Southampton te verlaten en onder te duiken, integendeel! Vlak na de moord op Sonia Smalling begeven ze zich naar het centrum van de stad, vallen een apotheek binnen en doden de uitbater. Twee gruwelijke moorden binnen een paar uur. En nog is hun moordzucht niet voorbij. Het duo dringt binnen in de middelbare school waar de jonge vrouw een tijdje geleden moest vertrekken omwille van haar negatief gedrag. Een lid van het directieteam is het volgende slachtoffer. Helen Grace staat na haar vrijlating uit de gevangenis terug aan het hoofd van de plaatselijke politie. Ze staat voor een race tegen de klok omdat de moordenaars zo snel en zo driest te keer gaan. Haar opdracht wordt er niet eenvoudiger op omdat ze nog steeds wantrouwig is tegenover een aantal leden van haar team. Maar om deze persoonlijke problemen aan te pakken is er geen tijd want ondertussen is er weer iemand in acuut gevaar! Zeer spannend verhaal dat zich in een rotvaart afspeelt. Moeilijk weg te leggen omdat je zo snel mogelijk de afloop wil kennen. Een absolute aanrader!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Lydia (255 boeken)

Het zesde boek in de reeks. Altijd even spannend. Het leest als een trein omdat de hoofdstukken telkens heel kort zijn. Van twee tot maximum 5 bladzijden. Resultaat: nog ééntje, nog ééntje, ....

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: