Dodelijk dilemma

Gelezen door: Claude Bonvin (704 boeken)

Een jonge leraar John Smith raakt betrokken bij een vreselijk ongeval. Hij ligt ruim vier jaar in coma. Zijn vriendin en familie hebben de hoop al opgegeven. John opent zijn ogen. Ondertussen is de wereld al veel veranderd. Maar John merkt dat hij een bijzondere vermogen heeft gekregen:als hij iemand aanraakt,kan hij diens verleden en toekomst zien. Maar als hij een politicus ontmoet,krijg hij de kans om een enorme catsrofe te voorkomen. Weeral een goed geschreven triller van de meester verteller. Soms voorspelbaar wat er gaat gebeuren. Maar het is bijna één van zijn eerste boeken die hij geschreven heeft. En het speelt zich af in de jaren zeventig. Ik heb al verschillende boeken gelezen van deze auteur en zo kan je weten wat er gaat gebeuren en dat zonder helderziender te zijn.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Ann Horckmans (259 boeken)

Citaat: "Tegen de tijd dat hij zijn studie had afgerond, was John Smith allang vergeten dat hij op die dag in januari in 1953 zo'n harde smak op het ijs had gemaakt. Eigenlijk zou hij er al moeit mee hebben gehad zich het voorval te herinneren toen hij eindexamen deed op de middelbare school. En zijn vader en moeder hadden er nooit het fijne van geweten."

Een superthriller van Stephen King. Fascinerend, intrigerend en hedendaags... alles wat je van een stevig fantasy-verhaal verwacht! Buitengewoon!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Sofie (96 boeken)

Citaat: "‘Nou... stel u voor... stel u voor dat u in een tijdmachine kon stappen en kon teruggaan naar 1932. In Duitsland. En stel dat u Hitler tegenkwam. Zou u hem doden of in leven laten?’"

Het beste boek dat ik tot nu toe van Stephen King heb gelezen! Het leest ontzettend vlot, is een fantastisch verhaal en alweer perfect geschreven.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: Verenigde staten