De rookspringer

Gelezen door: An Geysen (2 boeken)

Ik ben zowiezo een fan van hem, is begonnen met de paardenfluisteraar, de wolvenlus, maar zijn boeken zijn blijkbaar allemaal mijn cup of tea!

 | Reacties (5)Delen |
5 reacties:
Claude Bonvin op 30 november 2009:
Een prachtige roman! En ook een klacht tegenover de kindsoldaten en de moed van brandweermannen. Het boek is veelzijdig.
Ingeborg Van Geel op 18 december 2007:
Wanneer je hier in Amerika bent en je leest dit verhaal kan je je nog beter voorstellen hoe het is. Prachtig, een boek dat niet mag ontbreken in je boekencollectie.
Valérie Devriese op 14 september 2006:
Dit boek heeft alles: natuur, avontuur, romantiek, spanning,... Mijn favoriete Evans-boek! Dit zouden ze moeten verfilmen, veel beter dan de paardenfluisteraar.
Marian Delmotte op 26 augustus 2006:
Ik vind dat Nicholas Evans prachtige boeken schrijft met heel veel diepgang. Ik heb net De Rookspringer gelezen. Een mooi en ontroerend verhaal. Ook van De Paardenfluisteraar en De Wolvelus heb ik enorm genoten.
caroline seynhaeve op 17 november 2005:
Met deze auteur staat de wilde natuur en het dier centraal; de mens is hen onderdanig en zo klein ernaast. Evans geeft een speciale dimensie aan het boek door je meeteslepen in zijn verhaal. Een verhaal dat je niet meer los laat waarin je bijna verdrinkt. Van dezelfde auteur : The horse whisperer(Paardefluisteraar) The loop (De wolvenlus), jammer genoeg tot nu toe maar 3 boeken, zijn aanraders!