Initialen B.B

Gelezen door: Claude Bonvin (678 boeken)

Citaat: "Er zijn altijd mannen nodig, want de oorlog trekt zich niets aan van liefde beloften, de oorlog houdt alleen van tromgeroffel! Ik moest denken aan dat prachtig liedje van Jean Claude Darnal."

Waarom een boek lezen van Brigitte Bardot? Het kwam waarschijnlijk door de media, haar 75ste verjaardag. Wat was dat in haar tijd een mooie vrouw. Nu geloof ik waarom ze er nu nog over spreken en dat veel oudere mannen en misschien vrouwen het water in de mond doet komen. Maar het mooie is, ze aanvaardt het oud worden, ze laat niet aan haar werken om er mooier uit zien, wat bij andere sterren wel het geval is. Het boek is een echte aanrader. Ik heb er van genoten.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Andr├ę Oyen op 7 oktober 2009:
Het is inderdaad een boeiend boek, maar ze heeft er heel wat mensen, waaronder haar eigen maar wel ongewenste zoon, mee gekwetst. Hij heeft haar indertijd met zijn zelf geschreven boek van repliek gediend. Maar buiten Frankrijk is dat nooit geraakt. Wie wil nu het verdriet van een ongewenst en getraumatiseerd kind lezen, als de seksbom aller tijden haar ghoswriter wel stomender materiaal kon laten verwerken!