Verraad

Gelezen door: Bart Verdeyen (642 boeken)

Citaat: "De bikini die ze eerder had gedragen, het mouwloze hemd en de tennisschoenen die ze had aangehad toen ze de deur opende, hadden hem geen van alle voorbereid op het raffinement dat ze nu uitstraalde. Ze had er leuk genoeg uitgezien om zich tot haar aangetrokken te voelen - het prototype van de smakelijke cheerleader uit Californië -, maar nu zag ze er zo volwassen en wereldwijds uit dat hij zich er enigszins door geïntimideerd voelde. "

Evan Scholler wordt naar Irak gestuurd om daar te dienen in de oorlog. Daar aangekomen, weet de Amerikaanse bezetter niet wat met hem te beginnen. Uiteindelijk komt hij in contact met 'Allstrong Security', een organisatie die instaat voor allerhande beveiligingsopdrachten. Evan leert er Ron Nolan kennen en neemt hem in vertrouwen. Wat hij echter niet weet, is dat deze Ron Nolan een zeer onbetrouwbaar individu is die voor niets terugdeinst. Evan zal dit aan den lijve ondervinden...

Goed geschreven thriller, die de problematiek van de Amerikanen in Irak zeer goed onder de aandacht brengt. Een minpunt is echter dat er een aantal zeer storende spellingsfouten in de vertaling geslopen zijn.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: