Honden van Riga

Gelezen door: Karina Segers (1 boeken)

Ik ben het nu aan het lezen. Het boek is bijna uit. Het komt traag op gang maar naarmate het verhaal vordert wordt het heel spannend. Ik kan amper stoppen met lezen voor het moment. Strakjes is hij zeker uit...

 | Reacties (5)Delen |
5 reacties:
Bart Vandendriessche op 6 februari 2011:
Dit is de tweede die ik lees van Mankell, het is ook het tweede boek uit de Wallander reeks. Het boek leest vlot, en is gemakkelijk te volgen. Dit vind ik wel een groot voordeel bij de boeken van Mankell. Er komen geen onnodige personnages in voor waardoor je op den duur door het bos de bomen niet meer ziet. Een geslaagd boek. Op naar de volgende uit de reeks!
Dries Meurisse op 1 augustus 2007:
Ik heb dit boek in de vakantie gelezen en heb het uitgekregen in een halve week tijd. In plaats van te gaan zwemmen of me bezig te houden met andere dingen die ik graag doe, ben ik zogoed als altijd achter het boek blijven zitten. Ik heb zelden zo'n goede misdaadroman gelezen met zo een fantastisch plot.
Rudy Verkouille op 23 februari 2007:
Qua spanning was dit wel het beste wat Mankell geschreven heeft, (vooral het tweede deel) dat plaats vindt op een voor hem wereldvreemd grondgebied. Dit tweede deel mocht gerust nog een beetje meer uitgewerkt zijn, want er gebeurt zeer veel in. Zijn latere boeken waren ook dikker. Nu lees ik zeker al zijn boeken, ook de niet-misdaadromans.
peter.desmet op 5 mei 2006:
Dit boek is vooral beklemmend. Gewoon al door het lezen kom je zelf in een paranoïsche sfeer. Het hoofdpersonage komt terecht van de open, transparante Zweedse samenleving in een Baltische staat waar de mensen hun mond niet durven opendoen, niemand is wie het lijkt en waar het alledaagse leven geen enkel hoopvol perspectief biedt. Een onwaarschijnlijk realistische sfeertekening en een spectaculair einde.
Hoewel dit één van de eerste Mankell's is, één van zijn allerbeste.
Ria Schildermans op 25 januari 2006:
Net als de andere boeken van Mankell heb ik ook dit boek met veel plezier gelezen. Het is ontspannend spannend! Verslavend zijn ze wel, de boeken van Henning Mankell.