De Millennium trilogie

Gelezen door: Magda Van Stevens (1 boeken)

Het is een spannend boek over verschillende hedendaagse thema's. Het is goed geschreven. De karakters van de personnages worden goed uitgediept en evolueren tijdens het verhaal. Er is één centrale plot maar daardoor lopen verschillende andere verhaallijnen en toch blijft het geheel overzichtelijk.
Ik heb deel 1 (Mannen die vrouwen haten in één ruk uitgelezen. Soms tot midden in de nacht. Het boek is ondertussen uitgeleend aan vrienden. Daarna heb ik een adempauze ingelast alvorens aan deel 2 (De vrouw die met vuur speelde) te beginnen. Dat was minstens even goed. Ik lees nu even wat non-fictie alvorens mij binnen enkele weken op deel 3 (Gerechtigheid) te storten. Ik hou van het scandinavische spannende boek.

 | Reacties (5)Delen |
5 reacties:
michele op 28 februari 2010:
Prachtig boek, deel I is net uit, paar minuten na deel I direkt aan deel II begonnen, en 't is opnieuw ook de moeite, dit is terug een verhaal dat elke boekenfan gelezen moet hebben.
Lut Goossens op 9 december 2009:
Spannend! Ik was volledig in de ban van deel 1 en ben nu al bijna aan het einde van deel 2. Ik heb het laatste deel alvast gereserveerd in onze plaatselijk bib. Prachtige verhaallijn. Ik hou wel een lijstje bij met de namen van de personages, kwestie van vlotter te kunnen doorlezen.
Tinne Peeters op 2 november 2009:
Ik merk aan mijn huishouden wanneer een boek goed is: alles blijft liggen. Dus je kan je voorstellen hoe mijn huishouden gesteld was na deze 3 dikke boeken. Deel 1 uit en je smacht gewoon naar deel 2 en na deel 3 moet je afkicken. Het begin was even doorbijten, maar daarna word je meegesleept in een ongelooflijk spannend verhaal.
Sylvia Herman op 2 november 2009:
Fantastische pageturners, deze zomer de trilogie in 1 keer uitgelezen. Spannende en verrassende verhaallijn. Boeiende personages. Leuk om meer over de hackerwereld te leren.
Kathleen Van Steenkiste op 4 september 2009:
Larsson houdt een enorme vaart in het verhaal, in de drie verhalen eigenlijk. De dikte van de boeken kan misschien afschrikken maar voor mij was het alleen maar 'nog meer genieten'!

Gelezen door: badido (10 boeken)

Ik las de drie boeken tijdens de wintermaanden in 2010 en bracht meer tijd in bed door met Stieg Larsson dan met mijn eigen partner.  Soms kroop ik al om 21uur onder de wol zodat ik lekker lang kon lezen.
Persoonlijk vond ik deel één het minste, per boek werd het verhaal beter.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: zweden