Het laatste zwijgen

Gelezen door: Christof Donkers (20 boeken)

Ik had van dezelfde schrijver zijn eerste thriller De geur van sterfelijkheid gelezen. Dat boek verraste me echt in positieve zin. In Het laatste zwijgen keert het hoofdpersonage terug en beleeft een heel nieuw avontuur.

Becket heeft weer veel oog voor hoe hij de omgeving en de sfeer beschrijft. Het is weer zo'n boek dat je in één ruk wil uitlezen. Spanning ten top. Moest ook op dit boek een vervolg komen met hetzelfde hoofdpersonage ben ik bang dat hij in een soort superman figuur gaat veranderen, wat veel teniet kan doen.
8/10

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Lydia (255 boeken)

Citaat: "Ik wiegde heen en weer van de ene voet op de andere; ik had mijn allerlaatste reserves uitgeput. Terwijl mijn blik wazig werd zag ik vaag iets bewegen in de opening van de half vergane hut. Ik bleef staren, te verstijfd en uitgeput om nog in actie te komen terwijl een gestalte met een capuchon op langzaam naar buiten kwam.
"

Oef! Het is uit! Spannend van de eerste tot de laatste letter en dan nog een héél verrassend einde. Ik zoek morgen naar het volgende boek van deze schrijver! En je leert er nog wat van... de medische en technische uitleg van het forensisch onderzoek vind ik heel boeiend.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: Buiten Hebriden Schotland