Zonder een woord

Gelezen door: Monica B. (38 boeken)

Cynthia haar ouders en broertje zijn 25 jaar geleden spoorloos verdwenen. Niemand weet wie de daders waren, of haar familie nog leeft en waarom het gebeurd is. De zaak wordt terug actueel doordat Cynthia deelneemt aan een tv-programma. Cynthia en haar man Terry willen de waarheid naar boven brengen maar dit lukt niet zomaar zonder problemen. Vanaf dat ogenblik sterven er terug mensen in haar omgeving en gebeuren er zaken waar geen verklaring voor is.

Goed boek met verrassend einde, vlot geschreven. Alleen het deel waar de vader/misdadiger van één van Terry's leerlingen erbij komt, vind ik wat minder. Maar toch een aanrader om te lezen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: sirog (320 boeken)

Zonder een woord is een fantastisch verhaal dat je van begin tot einde met ingehouden adem wilt uitlezen. Hij heeft een vlotte schrijfstijl die makkelijk wegleest. Beetje bij beetje komen de antwoorden boven water. En dan nog is de ontknoping zeer verrassend.

Je wordt als lezer vaak op het verkeerde spoor gezet. Echt een aanrader. Ga absoluut nog meerder boeken van deze schrijver kopen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: