Het gezicht van de dood

Gelezen door: Bart Verdeyen (642 boeken)

Citaat: "De Vreemdeling pakte een tas die naast de bank stond en haalde daar een kleine videocamera met opvouwbaar statief uit. Hij zette de camera erop en richtte die op Sam en haar. Hij drukte op een knop, er klonk een riedeltje en Linda begreep dat ze werden gefilmd."

Special agente Smoky Barnet, die we reeds kennen uit de knappe thriller De stilte van de hel, moet een wrede seriemoordenaar opsporen. Deze moordenaar heeft een speciale werkwijze. Hij stelt zijn slachtoffers voor de keuze. Ofwel doodt één van hen de andere, ofwel doodt hij ze zelf en één van hun geliefden. Smoky staat onder enorme druk om deze zaak op te lossen. Bovendien heeft ze zich ontfermd over Bonnie, het meisje dat we in het vorige verhaal hebben leren kennen. Nog steeds spreekt het meisje geen woord.

Het gezicht van de dood is een keiharde thriller. De menselijke kant wordt echter niet vergeten. Soms zat ik met tranen in m'n ogen dit verhaal te lezen!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: sirog (320 boeken)

Ik vond het weer een prachtig boek van Cody Mcfadyen. Ik hou wel van zijn schrijfstijl, de gruwelijke details maar daarnaast ook oog voor de rauwe emoties van de hoofdpersonages. Ook in dit boek werd de spanning goed opgebouwd, zodat je steeds sneller wilt lezen om naar de ontknoping te gaan. Ik ben ook benieuwd hoe de relaties zich verder gaan ontwikkelen. Op naar het derde deel van deze serie.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: ncor (2 boeken)

Dit verhaal leest echt als een trein! Het is vanaf het begin tot het einde spannend! De personages zijn boeiend uitgeschreven en het stoort niet dat je het vorige boek nog niet gelezen hebt, maar je wordt er wel bijzonder nieuwsgierig naar! Het gezicht van de dood is echt een aanrader voor iedereen die wel houdt van de betere thriller.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: