The art of travel

Gelezen door: Stijn Van Den Hende (1 boeken)

Heerlijke filosofische beschrijving van wat reizen zo allemaal inhoudt, de voor- en nadelen, de ongemakken, het plezier. De figuren die de auteur ten tonele voert zijn heel interessant.

Het boek leest heel vlot en is boeiend van begin tot eind. Ik haal er veel inspiratie uit voor mijn reizen. Humoristische passages maken het ook luchtig. Het doet nadenken over de zin van het reizen.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Vincent Verboven op 17 mei 2010:
Heel leuk geschreven, met stukken die meer en minder "vol zijn van...", maar je wordt er als lezer echt toe aangezet om tenminste na te denken over wat je uit het boek wil meenemen en wat niet.
Het is niet zozeer een handleiding om die enkele reis(zen) per jaar interessanter te maken, maar een "reminder" om de dagelijkse reis door het leven meer bewust mee te maken.

Gelezen door: pieter_v (1 boeken)

Een boek dat je begint te lezen om weg te mijmeren bij die volgende vakantie, maar waarbij de auteur je op het verkeerde been zet. Zelfs al schrijft hij over de (gewekte) verwachtingen die bij het plannen van reizen hoort, eigenlijk leert het boek je met andere ogen naar je eigen omgeving te kijken, en te genieten zonder te reizen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: