Indringer

Gelezen door: Ann Horckmans (259 boeken)

Citaat: "Ik voelde me ellendig toen ik die avond laat bij de ouders van Claire wegreed. Met dat bezoek, dat ik zo lang mogelijk had uitgesteld, had ik de research voor dit boek afgerond. Ik had Claire Bracke professioneel goed leren kennen. Ik was headhunter, zij personeelsdirecteur, en ik zocht regelmatig personeel voor haar werkgever. Die avond bij haar ouders had ik een onzeker klein meisje leren kennen over wie haar ouders zich grote zorgen hadden gemaakt, een meisje dat op al hun liefde had kunnen rekenen maar die niet had willen accepteren."

Een boek over corruptie in het zakenleven en de machteloosheid van mensen die ongewild worden meegesleurd in het spel van macht en geld. Een prachtig verhaal dat de lezer meeneemt naar verschillende locaties over de wereld met buitengewoon stevige karakters en beschrijvingen die je koude rillingen geven.

Een heerlijke thriller waarbij je al na de eerste bladzijde weet dat je het boek niet zal kunnen dichtslaan vooraleer het uitgelezen is.

 | Reacties (2)Delen |
2 reacties:
christel op 25 augustus 2010:
Een goede thriller die je vanaf de eerste pagina in spanning houdt. Goed geschreven, en leest zeer vlot. Alleen het einde, maar ja, that's life.
Simone Olbrechts op 11 oktober 2008:
Dit boek heeft mij echt aangegrepen. Spanning van bij het begin en dat tot de laatste bladzijde toe. Een vlotte schrijfstijl, een spanning die je gans het boek meetrekt en een sterk (triestig) slot. Een sterk en buitengewoon verhaal om niet vlug te vergeten.

Gelezen door: sirog (320 boeken)

Indringer is een goede thriller die je vanaf de eerste pagina in spanning houdt. Zeer goed geschreven, en leest zeer vlot. Maar het einde, that's life zullen we maar zeggen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: anne-marie dewachter (1055 boeken)

Deze vond ik weer erg goed. Het laat zien wat twijfel teweeg kan brengen, als je twijfelt aan iemands oprechtheid en je die gaat gebruiken als excuus om zelf ook niet helemaal.....Mooit uitgetekende personages. Aanrader.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: Noella (2 boeken)

Citaat: "Het is toch allemaal goed afgelopen? De vraag is natuurlijk wat zou er met Cindy gebeurd zijn indien je de toegangscodes niet zo gemakkelijk had gegeven?
Gemakkelijk gegeven? Heb jij er dan één moment aan gedacht ze niet te geven? Terwijl het leven van je dochter op het spel staat?"

Spannend van de eerste tot de laatste pagina. Geld is geen fluit meer waard als je gechanteerd wordt met het afnemen van een van je kinderen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: Brussel