Dit is alles

Gelezen door: Sasja Reynders (0 boeken)

Citaat: "Met hese stem tegen passerende mannen zeggen: 'Ga je mee schat?' Hun vraag: 'Hoeveel? Heb je een kamer?' De hoer spelen. Duistere maanlichtdromerij. Waar komen die fantasieën vandaan, die behoeftes, die verleiding? Hebben wij allemaal dat instinct, wij meiden tenminste, om de hoer te spelen?"

Deze joekel van een boek vertelt het verhaal van Cordelia Kenn, 16 jaar, die het hoog tijd vindt om eindelijk ontmaagd te worden. Ze kiest hier een willekeurige, knappe en betrouwbare jongeman voor uit: William Blacklin. Wat een vluchtige one night stand moest worden draait uit tot een grote passionele liefde.

Het boek is zeker waard gelezen te worden, ondanks de dikte. Het ziet er een heel impossant boek uit, maar je leest 't letterlijk in één adem uit.

 | Reacties (3)Delen |
3 reacties:
Jana op 5 januari 2010:
Dit boek veranderde mijn leven. Nooit eerder heb ik me zo verbonden gevoeld met een personage uit een boek. Gewoon lezen, absoluut!
evelien op 10 december 2008:
Chambers... je verwacht het beste en toch blijkt het nog beter! Dit is alles is echt om van te smullen. En bevat ook een leuke verrassing voor wie Nu weet ik het eerder heeft gelezen!
eline op 26 oktober 2008:
Veel valt er niet over te zeggen: gewoon lezen!

Gelezen door: Axana Dyckmans (2 boeken)

Ik vond het een heel goed boek! Elke jonge vrouw heeft er wat aan. Heel ontroerend!

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: