Ritueel

Gelezen door: Monica B. (38 boeken)

Een afgesneden hand wordt gevonden in de haven van Bristol. Flea Marley en Jack Caffery worden belast met het onderzoek. Dit drijft hen naar een wereld van drugs, de Afrikaanse gemeenschap en rituele moorden. Of toch niet?
Ondertussen moeten zij zelf nog afrekenen met demonen uit hun eigen verleden.

Dat Jack Caffery terug één van de hoofdpersonages is, vond ik fantastisch nieuws. Ik ben nog altijd meer fan van Mo Hayder haar 2 eerste boeken. Dat zal nog een tijdje zo blijven, vrees ik, want ik vind dat Ritueel niet kan tippen aan het niveau van Vogelman en De behandeling.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Peter op 29 maart 2011:
Volledig met Monica eens: Vogelman en De behandeling zijn super, ook recenter werk zoals Tokyo en haar laatste boek Diep zijn van dit niveau.

Gelezen door: sirog (320 boeken)

Ik vond het boek niet zo vlot weglezen als De vogelman van haar, vond het boek eerder teleurstellend. Het boek heeft twee verhaallijnen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, maar naar het einde toe wordt alles duidelijk. Het verhaal stak wel goed in elkaar, misschien wel af en toe vergezocht, maar ik geraakte niet in de ban van de Afrikaanse magie. Ik heb moeite moeten doen om het uit te lezen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: