Zoeken naar Eileen W.

Gelezen door: Jorn Dauwens (1 boeken)

Ik vond het een heel mooi boek, alleen is het jammer dat je niet weet wat er gebeurt met Eileen. Dit heeft als positieve kant dat je zelf kan fantaseren over de afloop van het verhaal.

Het is wel erg dat Eileen niet bij Kevin mag blijven, gewoon omdat ze allebei een verschillend geloof hebben. Jammergenoeg zijn er toch mensen die zo reageren en daar sta je soms niet bij stil.

De verbinding tussen het verhaal van Eileen en Tristan en Isolde is een mooie combinatie. De 2 verhalen tonen verschillende overeenkomsten maar ze spelen zich toch op 2 verschillende momenten af. Ik vind dit zeker een geslaagd boek en zou het iedereen willen aanraden.

 | Reacties (1)Delen |
1 reacties:
Sarra op 17 april 2009:
Wel, ik ben het niet met je eens. Het boek las traag, het was ingewikkeld en moeilijk. Er waren gigantisch lange zinnen in te vinden met veelvuldig komma-gebruik. Hoe iemand zo'n boek kan maken begrijp ik niet, en nog minder hoe zo iemand een boek kan lezen en dan nog genieten ook?! Het is nu niet dat ik een groentje ben, lees echt wel graag boeken, maar dit is veruit het slechtste boek ooit! Schaam je Leon De Winter! Schaam je!