Dodelijk negatief

Gelezen door: Isabelle Van der Poorten (1 boeken)

Op vele boeken van Goddard staat: Eén Goddard en je bent verslaafd. Dit is nog een understatement. Ik ben ondertussen aan mijn 10e Goddard bezig en Dodelijk Negatief is één van de beste. Spannend, meeslepend, een echt page turner. Verassend tot de laatste pagina's.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: ingrid (42 boeken)

Citaat: "De schrik moest van mijn gezicht af te lezen zijn geweest. Ik ben altijd veel te doorzichtig geweest.Hij had een licht onregelmatige huid, doordringende ogen en een haviksneus. Als ik zo naar hem keek, kreeg ik het gevoel dat hij niet alleen recht door me heen keek, maar ook recht in mijn ziel, die een geheim herbergde waar hij deelgenoot van wilde worden, een geheim dat ineengedoken om bescherming smeekte."

Goddard is écht de beste auteur van thrillers met een historische inbreng. Hij weet je op het randje van je stoel te houden tot de laatste bladzijde. Bovendien kloppen de historisch en geografisch elementen als een bus. Ik heb hem al aan meerdere mensen aangeraden en iedereen raakt verslaafd aan zijn boeken. Sommigen kopen zijn boeken en bewaren ze als een fles klassewijn om er van te genieten op een bijzonder moment.
Dit boek hoort voor mij tot de beste van zijn werken.

Tijdens een werkverblijf in Wenen wordt fotograaf Ian Jarrett verliefd op Marian Esguard. De liefde is wederzijds en ze besluiten bij hun terugkeer naar huis hun wederzijdse echtgenoten te verlaten en af te spreken in een hotel om samen hun leven verder uit te bouwen. Ian gaat naar de ontmoetingsplaats, maar Marian daagt niet op...

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Locatie: Wenen