Het meer van de meisjes

Gelezen door: Renata Praet (1 boeken)

Ik ben door dit boek meegesleurd geweest. Het is een moorddrama dat zich afspeelt op een meisjesinternaat. Het is zeer intrigerend geschreven. Je kan altijd proberen mee te zoeken naar de moordenaar, maar in dit boek zal je hem niet vinden. Het is gewoon fantastisch om het te lezen, je leest 't in één ruk uit.

 | Reacties (3)Delen |
3 reacties:
Joke op 17 juli 2009:
Geen slecht boek. Er zijn een aantal verrassende elementen, maar het einde is nogal voorspelbaar. Ook zitten er hier en daar enkele langdradige stukken tussen. Maar op zich is het wel een leuk, ontspannend boek in een eenvoudige schrijfstijl. Ideaal voor op vakantie!
amy op 2 februari 2009:
Ik vond het een goed boek met spannende hoofdstukken. Het einde was heel verassend
Karen op 10 juni 2008:
Ik vond het boek wel ok, maar had er meer van verwacht. Het was weinig verrassend.

Gelezen door: Ruben Desmet (1 boeken)

Dit is zonder twijfel een zeer sterk boek. In het begin is het even wennen, maar wanneer het verhaal op gang komt word je direct meegesleurd in de wereld van Jane en het Heart Lake College. Het verhaal gaat over een moorddrama, waarbij er verschillende meisjes op mysterieuze wijze worden vermoord.

Het verhaal speelt zich op een meisjesinternaat. Het hoofdpersonage heet Jane, zij zat zelf ook op het internaat als leerling en werkt er nu als lerares Latijn. Wanneer je het boek leest, voel je echt mee met de personages. Het creëert ook een sterke sfeer van spanning, je wil weten wie de moordenaar is. Maar hoe hard je ook probeert om de moordenaar te vinden, het zal je niet lukken.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: anne-marie dewachter (1055 boeken)

Het is al weer heel wat jaartjes geleden dat ik dit boek las, maar ik bewaar er goede herinneringen aan. Spannend moordverhaal, maar net zo leuk om lezen is de sfeer die gecreëerd wordt, de sfeer van een wereldje apart, dat van het internaat. Het deed me een beetje aan Donna Tart denken, maar ik heb toch een voorkeur voor Goodman. Ook haar boek De verdronken tuin is een aanrader.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties:

Gelezen door: cinnyken (12 boeken)

Ik heb dit boek in 2 dagen uitgelezen , ik kon het niet wegleggen. Zeer spannend boek. Het boek begint in het heden over Jane en gaat dan daarna over naar het verleden, over wat ze in het internaat heeft meegamaakt als ze jong was. Ik hou van zo'n boeken. Ik ga zeker nog van Goodman lezen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: