Gebroken

Gelezen door: Ingeborg Van Geel (28 boeken)

Citaat: "Terwijl het langzaam tot me begon door te dringen, trok de kamer zich rond me terug en werd ik overstelpt door een gevoel van onheil. Nadat ik de artikels had gelezen, bekeek ik nogmaals de inhoudsopgave van het misdaadboek. Een gele Post-it markeerde de pagina en het leek erop dat die zaak Cruikshanks bijzondere aandacht had getrokken. Elke neuron in mijn hersenen schreeuwde nee! De verklaring was gewoon te macaber. Maar het klopte allemaal. De verdwijningen en de inkepingen in de lendenwervels van Helms en Montagne."

Temperance Brennan werkt met haar studenten op een eeuwenoude Indiaanse begraafplaats. Het onderzoek zit er bijna op als Tempe tussen de oude beenderen een recent skelet opgraaft. Ook op andere plaatsen worden lichamen gevonden; allemaal vertonen ze beschadigingen aan de botten en de slachtoffers lijken gewurgd te zijn. De plaatselijke lijkschouwer, Emma Rousseau, doet een dringend beroep op Tempe op haar bij te staan. Tempe krijgt ondertussen hulp van haar ex-man en van haar nieuwe vriend. En door deze samenwerking wordt haar privéleven flink op zijn kop gezet....

De perfecte mix van forensisch onderzoek en steengoede psychologische beschrijvingen, boven op een wervelend plot, maken van dit boek een thriller die je moet lezen.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: