Verwarde geesten

Gelezen door: Eva Devos (17 boeken)

Citaat: "George is een fijne vrouw, maar ze houdt niet van mensen die anderen koeioneren, ze houdt niet van mensen die ergens een slaatje uit slaan en ze houdt niet van snobs. En jij bent alle drie."

Als de jonge antropoloog Jonathan Hughes in een boek over bekende gerechtelijke dwalingen, een dertig jaar oude zaak oprakelt, wekt hij meteen de interesse van George Gardener. Zij is gemeenteraadslid in de buurt waar de zaak zich afspeelde én overtuigd van de onschuld van de achterlijke jongen die toen veroordeeld werd voor de gruwelijke moord op zijn grootmoeder. Walters heeft haar naam gevestigd als auteur van psychologische thrillers, en ook Verwarde geesten stelt niet teleur. Ze munt uit in haar karaktertekeningen, en maakt van haar personages boeiende figuren, allen met een bizar randje maar daarom niet minder geloofwaardig.

 | Reacties (2)Delen |
2 reacties:
Lydia op 30 november 2009:
Weer met heel veel plezier gelezen. Heel spannend. Een echte aanrader voor mensen die van thrillers houden!
els cooman op 27 oktober 2005:
uitmuntend boek. Het fijne aan de boeken van Minette Walters is dat ieder boek weer totaal anders is dan het vorige; ze zijn allemaal heel verrassend en spannend. Voor mensen die van dit genre houden: Minette Walters is echt een aanrader.