De kinderen van chronos

Gelezen door: Joris de Nys (1 boeken)

Citaat: "Van In stuurt een agente als undercover naar een bordeel, maar de volgende dag verschijnt ze niet op het werk en komt er een telefoon van de moeder dat ze ook niet is thuisgekomen."

Het is een boek waarin spanning, humor en realiteit worden afgewisseld. Het boek leest vlot en het gaat over enkele moorden die Van In moet oplossen en dat is best spannend. Ik had gelezen dat Pieter Aspe de beste thrillers schreef die de jongste jaren in belgië verschenen en dat is waar. De stukken humor en spanning werden goed afgewisseld! Het boek is ook verfilmd!

 | Reacties (2)Delen |
2 reacties:
Kimberly Claus op 23 september 2010:
Hallo, Ik las onlangs het boek De kinderen van Chronos, ik zou je dit boek eerder afraden dan aanraden. Ik vind het boek te lang in vergelijking met wat de auteur te vertellen heeft. Niet boeiend voor de 290 bladzijden dat het telt.
Jonas Boone op 8 oktober 2007:
Het is een zeer spannend en interessant boek. Als je de kans hebt moet je het eens lezen.

Gelezen door: Cambier Julien (1 boeken)

Ik heb het boek De kinderen van Chronos van Pieter Aspe gelezen. Dit boek heb ik toevallig gekozen, het feit dat het geschreven werd door Pieter Aspe beïnvloedde wel lichtjes mijn keuze, aangezien hij toch nog vrij bekend is. Het boek was gemakkelijk om te lezen, maar hoge literatuur kan je het niet echt noemen. Globaal gezien zat het verhaal goed ineen. Het ritme zorgde ervoor dat het verhaal niet vervelend werd na enkele bladzijdes. De sfeer paste echt goed bij het onderwerp van deze thriller. Soms merk je wel dat het boek van de jaren ’90 is door een paar verouderde woorden en in de inhoud zelf, ze betalen nog in frank. Het boek is nogal realistisch opgebouwd en zorgt zo voor een goede immersie in het verhaal. Kort samengevat: het is een goed boek, misschien niet fantastisch, maar hij verdient wel zijn plaats op de boekenkast.

 | Reacties (0)Delen |
0 reacties: